سلام
یکمی در مورد خودم بگم ! حدودا میشه گفت سال 81 با لینوکس آشنا شدم البته در حد اینکه بتونم نصب کنم و چند تا از Command هاشو اجرا کنم ! یادمه اولین ورژن
RedHat Linux 7.0 بود که نصب کردم ، خوب در اون موقع همیشه تا یه مدتی ذهنیتم از لینوکس فقط ایمنی ، دشوار بودن به لحاظ کارایی و سخت بودنش نسبت به ویندوز و محدود بودنش بود و فقط فکر میکردم لینوکس به درده سرور بودن میخوره و بس ! ولی از وقتی که
Fedora یا ubuntu رو گرافیک و user friendly بودنش کار کردن دیدم که دیدگاه و ذهنیت من اشتباه بوده به هر حال بعضی از سرویس ها رو تا حدودی بهش آشنا هستم که در اینجا به برخی از اونها اشاره خواهم کرد ولو در حد مقدماتی چون اگه بخوام کامل در موردش بحث کنم بایستی از اول بهش بپردازیم که هم زمان زیادی میخواد و هم اینکه از حیطه من خارجه ! به طور مثال اگر از بیس بخوام صحبت کنم باید یه همچین مسائلی رو بگم که همین سر فصل ها الان داره تو بعضی آموزشگاه ها تدریس میشه !
بررسی مفاهیم پایه شبکه و مدل TCP/IP
بررسی لایه های TCP/IP و مدل OSI
معرفی سخت افزارها و پروتکل های معروف شبکه
آشنایی با استانداردهای سخت افزاری موجود و مفاهیم پیشرفته شبکه های WAN
پیکربندی سرویسهای لینوکس و کار با فرامین شبکه در محیط لینوکس
معرفی دستورات کاربردی شبکه شامل ifconfig ، netstat
نصب و راه اندازی سایر سرویسها مانند NFS، Samba ، DNS
و الی آخر
که البته شاید هم اگه که کسی مایل باشه ادامه بدم همین مطالب رو ولی خدا میدونه کی تموم بشه

و یه مورد دیگه ، از ادمین ها خواهشا اگر که میشه یه تاپیک برای طراحی صفحات وب بسازن که بتونیم در اون مورد هم یه چند تا بحث رو راه اندازی کنیم ، به نظر من اونم بحثه خوبیه . ممنون