سلام به همه باورم نمیشه اینجا هنوز وجود داره بعد این همه سااااااااااااال ، یادش بخیر گذشتهها چقدر زود گذشت همهچیز برا خیلی از ماها ،خدا میدونه رفیقای قدیمی کجا هستن و چیکار میکنن میدونم حتماً خیلیاشون مثل من دیگه فراموش کردن بچگیاشونو الان یا اونقدر مشغله کاری دارن و درگیر زندگی، یا متأهل شدن و زن و بچهداری میکنن، آره همبازیهای قدیمی ما گم میشیم دیروز تو بازیهای آنلاین امروز تو بازیهای زندگی این رسم زمونه هست رسم از یاد بردن بهسادگی نمیدونم یاد تون هست یا نه با چه شوقوذوقی کنار هم روزای خوشی رو سپری میکردیم روزهایی پر از هیجان و بهدوراز دغدغههای اجتماعی و سیاسی و ... روزهایی که تمام فکر ما این نت کوفتی با اون سرعت افتضاحش و آرزوی یه بار بازی خوشو تو دلمون جا گذاشت روزهایی که نگاهمون به فردا بود فردایی که حتماً اوضاع اینترنت درست میشه و ما در خواب خوش بهتر بازی کردن ، روزا زود گذشت شبا هم زود گذشت شبهایی که تا صبح پشت کامپیوتر با ترس و اضطراب بازی میکردیم و دنیامون یاهو مسنجر بود صدای تخ تخ دکمههای کیبورد. عشق خریدن کارت گرافیک و سیستم بالا و صدالبته موس و پدش و شارژ ماهیانه نتمون ، عشق بود کلکل بازیها و فحش و چیتو بن و کیک و.. خط گرفتن و.... حسادت و دوستیها و شات باکس همین فروم . خیلی شانسی تو گشتوگذار تو اینترنت منتقل شدم به این انجمن اکانتمو فعال کردم و وارد شدم، فرومی که یه زمانی شب و روزمون بود. چقدر دلم گرفت وقتی اتفاقی وارد این فروم شدم و گذشتهها جلو چشام نمایان شد، چقدر تغییر!خودمو میگم چقدر از خودم دور شدم و بیمعرفت ، کاش میشد فقط یه بار و یه روز برگشت به هشت نه سال پیش ، کاش تو همون حال هوا می موندیم و هرگز سنمون زیاد نمیشد .کاش میشد برگشت به گذشته کاش ...
من سجاد هستم خیلی دلم برا همتون تنگ شده همتونو دوست دارم و از یاد نخواهم برد میدونم باز نمیتونم سر بزنم ولی تک تکنون تو قلبم جا دارید من همون ادم شوخ گذشته ها هستم .
بیاید همدیگرو از یاد نبریم ما هنوز وجود داریم هر چند که دیگه نمیتونم بازی کنیم