محمد No0o0o0oB (کم میاد ، چیزی به عنوان بی ادبی در این فرد انگار وجود نداره ، حتی پلیر ها رو شما خطاب می کنه) عشق منه!
نوید skelter
نوید R&N
محمد Top_Score
^^warning^^علی
علی AEZE
ارسطو Arastoo
روزبه Zero
زیادن بچه های با اخلاق ، حضور ذهن یاری نمی کنه
ويرايش توسط desplus : Sunday 18 July 2010 در ساعت 02:20
5 کاربر از desplus به خاطر ارسال این پست سپاسگزاری کرده اند:
دیدم کسی ازم نام نبرده گفتم یکم از اعتماد به نفسم خرج کنم
با تربیت ترین و با شخصیت تیرن فرد کانتر استریک آنلاین تو مستر خودمم.
{شوخی بود}
هرچی بچه ها صلاح بدونن (ماخاک زیر پای بچه های مستریم)
با اخلاق زیاد داریم تو سرور گنده دماغ هم زیاد داریم ولی بی اخلاق کم
تقریبا همه لیستها را دیدم بعضی هاشون را نمیشناسم ولی خوب لابد خوب بودن که اسمشونو نوشتن
به نظره من نباید به صرفه دوستی وگرم بودن با کسی اونو بهترین بدونیم نمیدونم تو این لیستهایه 10 نفره که دیدم:شده که نظر دهنده ها اسمه کسی را که ممکنه باهاش گرم نباشن یا حتی باهاش مشکل داشته باشن را بنویسن؟
البته واسه من سخته که 10 تا رتبه بزارم بعضی ها در یک سطحن
به نظره من وقتی وارنینگ وکیوان ونوید تو سرورن کلاسه سرور خیلی بالا میره اگه مهدی وTو مرتضی ومجتبی هم باشند که چه بهتر اسمه مرتضی تو سرور خیلی طولانیه ویه تریلی میخواد اسمشو بکشهمنظوره من از مرتضی همون ادمینس ممکنه خیلیها الان تو ذهنم نبوده باشن من به خاطره رفاقت یا کشکی این اسمها رو نذاشتم :مدتها تو سرور دیدم این آقایونو وتو حالتها ووضعیت هایه مختلف دیدم خویشتن دار وبا شخصیت بودن وصرفا نیومدم اسمه چند تا که باهاشون دوستمو ردیف کنم من با هیچ کدوم از این آقایون دخترخاله پسر خاله نیستم واسه روشن تر شدن باید بگم: به نظره من 2 تا دوپینگی تو این لیست هست با یه نفر تو این لیست هم بارها کنتاکت داشتم از یکی از این آقایون هم اصلا خوشم نمیاد یه جورائی ازش متنفرم(فکر کنم حسه 2 طرفه باشه) ولی با این حال به نظره من این آقایون با اخلاق ترین وخوش اخلاق ترین کسائی هستن که تو سرور مستر دیدم البته فقط از آقایون اینها به ذهنم رسید از خانمها فقط اسمه commonder(اینم اسمش تریلی میخواد )به ذهنم میرسه که خوش اخلاقه ودوست داشتنی
شخصا رفتار وشخصیت )(^$^)( را میپسندم ولی احیانا این نظر سنجی مربوطه به پلیرهائی که میان تو سرور ومن خیلی کم تو سرور دیدمش وواسه همین اسمشو جدا کردم
الان 10 روز شایدم بیشتر از 10 روز باشه که به خاطره گیر بازار آنتی چیت نتونستم برم تو سرور وداره یواش یواش کانتر وپلیرهاش را فراموش میکنم البته نه همه را
((^_^))
__________________ این نیزبگذرد.سخت نگیرG0L$H!FT3 [فقط کاربرانی که ثبت نام کرده اند قادر به دیدن محتویات هستندبرای ثبت نام کلیک کنید ]
6 کاربر از KASKO به خاطر ارسال این پست سپاسگزاری کرده اند: